AVIS IMPORTANT: Aquest site utilitza cookies per millorar els seveis que li oferim. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació aquí.

No tornar a mostrar aquest missatge
Oficina in

Esplugues Llobregat - Tomas Breton, 32-38

Zona: Barcelona

Exclusiu edifici d'oficines exteriors en bon estat, situat a Esplugues de Llobregat. L'edifici consta de servei de consergeria en horari comercial, 2 ascensors i pàrquing privatiu.

T'oferim oficines que s'adapten a totes les teves necessitats, tant diàfanes com a separades per divisòries. Plantes amb superfícies de 137 m² a 214 m² construïts amb terres de parquet i 2 banys.

Bons acabats i especificacions tècniques: lluminària fluorescent encastada en fals sostre, climatització centralitzada, detectors d'incendis i finestres practicables que doten de gran lluminositat tots els espais. Alta del subministrament de la llum.

Molt bé comunicada per autobús (L10, L46, 78) i tramvia (T1, 2 i 3) a través de la Avinguda Baix Llobregat i la Avinguda de Cornellà. L'edifici és paral·lel a la carretera B-23, eix principal de connexió de la ciutat amb els seus voltants en transport privat.

Envoltada d'àmplies zones enjardinades, supermercats, escoles, gimnàs, biblioteca, atenció sanitària, jutjats i mitjans de comunicació (8TV i Tv3).

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.

Contacta'ns
934 050 101

Formulari enviat correctament.

En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te una resposta a la teva solicitut

Ho sentim.

S'ha produït un error.
Si us plau, torna enrere
i torna-ho a intentar.

Estic interesat en:

Esplugues Llobregat - Tomas Breton, 32-38

Llistat d'oficines disponibles

Ho sentim! En aquests moments no hi ha disponibilitat en aquesta propietat.