AVIS IMPORTANT: Aquest site utilitza cookies per millorar els seveis que li oferim. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació aquí.

No tornar a mostrar aquest missatge
Oficina a

Buenaventura Muñoz, 13-15

Zona: Barcelona-St. Martí

Oficines en edifici mixt d'habitatges situats en una posició privilegiada envoltada per zones enjardinades, al costat del passeig de Arc de Triomf i la Ciutadella.

Totes les oficines són interiors i compten amb servei d'ascensor i pàrquing privatiu, finestres practicables, terres de gres, il·luminació fluorescent i fibra òptica.

Més específicament tenim disponible l'entresòl 1 escala B. 129 m2 distribuïts en una sala diàfana, un bany i un despatx.

Altra de les oficines disponibles en la segona planta amb 81 m2 es compon d'espais diàfans amb una sala de reunions, un bany i el subministrament de la llum donat d'alta.

I finalment, en la planta 4ª trobem una oficina d'altres 81 m2 formada per divisions d'obra que conformen 3 despatxos, una sala de reunions i un bany. També té donat d'alta el subministrament de la llum.

Una localització excepcional amb bones comunicacions i serveis en el seu entorn. A una poma de la Avinguda Meridiana, l'edifici connecta ràpidament amb tota la ciutat a través de múltiples mitjans de transport: metre (L1), autobús (H14, H16, 6, 39, 51, 40, 42, N11, N0, V21), Renfe (R1, R3, R4) i tramvia (T4).

El preu del lloguer inclou IBI i despeses de comunitat.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.

Contacta'ns
934 050 101

Formulari enviat correctament.

En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te una resposta a la teva solicitut

Ho sentim.

S'ha produït un error.
Si us plau, torna enrere
i torna-ho a intentar.

Estic interesat en:

Buenaventura Muñoz, 13-15

Llistat d'oficines disponibles

Ho sentim! En aquests moments no hi ha disponibilitat en aquesta propietat.