AVIS IMPORTANT: Aquest site utilitza cookies per millorar els seveis que li oferim. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació aquí.

No tornar a mostrar aquest missatge
Oficina a

Napols, 343- Sant Antoni Maria Claret

Zona: Barcelona-Gràcia

Oficines en edifici mixt d'habitatges ben condicionades amb servei de consergeria situades entre el barri de Gràcia i la Sagrada Família. Disposa d'ascensor però no té parada en la planta entresòl.

Bons acabats i especificacions tècniques: il·luminació fluorescent encastada en fals sostre, paviment de parquet, instal·lació veu/dades i finestres practicables que doten d'abundant llum natural a tots els espais.

Disponibles dues oficines exteriors, una de 358 m2 i una altra de 161 m2. La més àmplia, l'oficina 1º A, disposa de diversos despatxos separats per divisòries desmuntables, 2 banys, sala de reunions, cuina office, recepció, sala RACK, finestres practicables, fibra òptica, il·luminació fluorescent encastada en fals sostre, climatització individual i VRV i alta del subministrament de llum. A més, compta amb un pati interior de 26 m2. Per la seva banda, l'oficina 2º B, distribueix els seus 161 m2 en 4 despatxos, sala de reunions i 2 banys.

Una zona privilegiada a tres illes del Passeig de Sant Joan molt bé comunicada amb transport públic. Diverses línies d'autobús envolten la zona: 20, 39, 45, 47, 55, H8, N4 i la línia 4 de metro. Es troba situada en una zona molt comercial, sense perdre l'encant del barri de Gràcia, amb fantàstiques tendes, supermercats, locals de restauració, col·legis, CAP i altres equipaments.

El preu del lloguer inclou IBI i despeses de comunitat.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.

Contacta'ns
934 050 101

Formulari enviat correctament.

En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te una resposta a la teva solicitut

Ho sentim.

S'ha produït un error.
Si us plau, torna enrere
i torna-ho a intentar.

Estic interesat en:

Napols, 343- Sant Antoni Maria Claret

Llistat d'oficines disponibles

Ho sentim! En aquests moments no hi ha disponibilitat en aquesta propietat.