AVIS IMPORTANT: Aquest site utilitza cookies per millorar els seveis que li oferim. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació aquí.

No tornar a mostrar aquest missatge
Oficina a

Diputacio, 119-121

Zona: Barcelona-Eixample

Edifici exclusiu d'oficines en molt bon estat. Acabats de primera qualitat amb plantes modulables de fins a 388 m², totalment diàfanes. A una illa de la Gran Via, ubicat al nucli de negocis de la ciutat de Barcelona.

Les oficines consten de modernes instal·lacions, excel·lents acabats i especificacions tècniques: lluminàries fluorescents encastades al fals sostre, detectors d'incendis, fibra òptica, sistema de climatització centralitzada per plantes amb sòls de parquet i/o moqueta.

Totes les oficines són exteriors fet pel qual les seves grans finestres practicables permeten passar abundant llum natural. També tenen donat d'alta el subministrament de llum.

Disposa de serveis de consergeria 12h i 2 ascensors per alleugerir l'afluència de personal.

Ubicació excepcional en un entorn de gran afluència de públic i centre neuràlgic de negocis, envoltada per una gran oferta gastronòmica i comercial. Si et mous amb cotxe per la ciutat les oficines disposen de aparcament privatiu al mateix edifici. A més, gaudeix de tots els avantatges en comunicació que ofereix el centre, diverses línies d'autobús i la L1 de metro.

Gestió i servei de manteniment NN.

El preu del lloguer no inlou IVA, IBI ni despeses de comunitat.

Contacta'ns
934 050 101

Formulari enviat correctament.

En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te una resposta a la teva solicitut

Ho sentim.

S'ha produït un error.
Si us plau, torna enrere
i torna-ho a intentar.

Estic interesat en:

Diputacio, 119-121

Llistat d'oficines disponibles

Ho sentim! En aquests moments no hi ha disponibilitat en aquesta propietat.