AVIS IMPORTANT: Aquest site utilitza cookies per millorar els seveis que li oferim. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació aquí.

No tornar a mostrar aquest missatge
Oficina in

Balmes, 114

Zona: Barcelona-Eixample

Excel·lent edifici d'oficines de fins a 271 m² en bon estat amb servei de consergeria 12h, 2 ascensors, trasters i magatzems.

Consten d'un immens i lluminós espai diàfan amb molta il·luminació natural a través de les seves finestres practicables, zona office, 2 banys, un despatx tipus peixera per a sala de reunions i instal·lació de fibra òptica (Movistar i Colt). Aquestes magnífiques oficines disposen de paviment de gres i climatització individual, detectors d'incendis i fals sostre amb lluminàries fluorescents encastades.

Gaudeixen d'una fantàstica ubicació envoltada dels millors equipaments i serveis. Una ubicació estratègica en una de les zones comercials i de negocis més importants de la ciutat. Al mateix costat de la parada de Ferrocarrils de Provença, a dues illes de la Avinguda Diagonal i Passeig de Gracia, múltiples mitjans de transport cobreixen la zona.

El preu del lloguer no inlou IVA, IBI ni despeses de comunitat.

Gestió i servei de manteniment NN.

Contacta'ns
934 050 101

Formulari enviat correctament.

En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te una resposta a la teva solicitut

Ho sentim.

S'ha produït un error.
Si us plau, torna enrere
i torna-ho a intentar.

Estic interesat en:

Balmes, 114

Llistat d'oficines disponibles

Ho sentim! En aquests moments no hi ha disponibilitat en aquesta propietat.