AVIS IMPORTANT: Aquest site utilitza cookies per millorar els seveis que li oferim. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació aquí.

No tornar a mostrar aquest missatge
Oficina a

Rossello, 231

Zona: Barcelona-Eixample

Oficines en finca règia de fins a 308 m2 de tots els preus i gran varietat en metres quadrats. Situada al Carrer Rosselló amb Balmes, en plena zona de negocis, amb excel·lents comunicacions i serveis en el seu entorn.

L'edifici compta amb ascensor i servei de consergeria. A més, disposa d'instal·lacions ben conservades: finestres practicables que doten de lluminositat natural tots els espais, paviments de parquet en espais distribuïts per divisions d'obra.

Possibilitat d'adquirir l'àtic interior de 250 m2, aquest consta de 3 banys, cuina office, nombrosos despatxos i sala de reunions. Totes les estades necessiten ser reformades.

En la segona planta queda disponible una oficina de 308 m2 en bon estat que compta amb sistema de climatització VRV, instal·lació veu/dades, 2 banys, 5 despatxos i una sala de reunions, així com sala RACK, cuina office, dos magatzems, una petita terrassa i dues balcons.

Es troba situada en una zona molt comercial, amb fantàstiques tendes, supermercats, locals de restauració i amb molt bons equipaments. En una zona molt bé comunicada, a dues illes de la Diagonal. Està situada en la mateixa vorera de l'estació de metro i Ferrocarrils de Diagonal i diverses parades d'autobús (6, 7, 20, 33, 34, 67, 68, N5, V15, H8, H10), amb fàcil accés a les principals vies d'accés i sortida de la ciutat.

El preu del lloguer inclou IBI i despeses de comunitat.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.

Contacta'ns
934 050 101

Formulari enviat correctament.

En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te una resposta a la teva solicitut

Ho sentim.

S'ha produït un error.
Si us plau, torna enrere
i torna-ho a intentar.

Estic interesat en:

Rossello, 231

Llistat d'oficines disponibles

Ho sentim! En aquests moments no hi ha disponibilitat en aquesta propietat.