AVIS IMPORTANT: Aquest site utilitza cookies per millorar els seveis que li oferim. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació aquí.

No tornar a mostrar aquest missatge
Oficina a

Mallorca, 515

Zona: Barcelona-Eixample

Fantàstiques oficines en edifici mixt situades a pocs minuts de la Plaça de Les Glòries, el cor del districte financer 22@.

Disposa de dues plantes diàfanes des de 176 m² conservades en molt bon estat amb recepció i 2 banys. A més també compta amb lluminària fluorescent encastada en fals sostre, climatització VRV, finestres practicables, terres de PVC, fibra òptica, instal·lació de veu/dades, terrassa exterior i té donat d'alta els subministraments de llum per a una incorporació immediata.

Possibilitat de pàrquing privatiu al mateix edifici amb ascensor. Orientació interior.

Molt bé comunicat amb la resta de la ciutat tant per autobús amb les línies: 33, 34, 50, 51, H10, B24, N9 i 92 com per metro: L1 i L2.

Situada al Carrer Mallorca amb Independència gaudeix d'innombrables serveis a la zona, des de supermercats i altres comerços a col·legis, hotels i restaurants. A tan sol 3 illes es troba la Antiga Fàbrica Estrella Damm, tot un emblema de la ciutat.

Gestió i servei de manteniment NN.

El preu inclou despeses de comunitat i IBI.

Contacta'ns
934 050 101

Formulari enviat correctament.

En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te una resposta a la teva solicitut

Ho sentim.

S'ha produït un error.
Si us plau, torna enrere
i torna-ho a intentar.

Estic interesat en:

Mallorca, 515

Llistat d'oficines disponibles

Ho sentim! En aquests moments no hi ha disponibilitat en aquesta propietat.