AVIS IMPORTANT: Aquest site utilitza cookies per millorar els seveis que li oferim. Si continua navegant, entenem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació aquí.

No tornar a mostrar aquest missatge
Oficina in

Dos de Maig, 202

Zona: Barcelona-Eixample

Oficines en edifici mixt d'habitatges properes a la Plaça dels Glòries, en el cor del 22@, el districte de la innovació per excel·lència de Barcelona.

Disposa d'ascensor i possibilitat de pàrquing privatiu al mateix edifici.

Excel·lents acabats i especificacions tècniques en plantes diàfanes des dels 75 als 331 m². Lluminària fluorescent encastada en fals sostre, fibra òptica, instal·lació veu/dades, finestres practicables que doten de llum natural tots els espais, sistema de climatització VRV i terra de gres. Subministraments de llum donats d'alta.

L'oficina 3, actualment disponible, compta amb dues plantes diàfanes lluminoses, 2 banys i cuina office. Gaudeix en la planta superior de terrassa exterior d’illa i en la planta baixa de jardí.

Molt bé comunicat amb bons accessos d'entrada i sortida de la ciutat a través de la Plaça de Les Glòries connectada per la Avinguda Diagonal i la Gran Via. Múltiples mitjans de transport públics envolten la zona. Línies 62,92 y N3 d’autobús;  L1 i L2 de metro i tram: T4, 5 i 6.

Se situa en un entorn de gran activitat comercial i cultural. Proper a teatres, museus, universitats i zones enjardinades.

Gestió i servei de manteniment NN.

El preu inclou despeses de comunitat i IBI.

Contacta'ns
934 050 101

Formulari enviat correctament.

En breu ens posarem en contacte amb tu per donar-te una resposta a la teva solicitut

Ho sentim.

S'ha produït un error.
Si us plau, torna enrere
i torna-ho a intentar.

Estic interesat en:

Dos de Maig, 202

Llistat d'oficines disponibles

Ho sentim! En aquests moments no hi ha disponibilitat en aquesta propietat.